Om Tre-pro AS

Tre-Pro er en engrosplanteskole i Småland på Frosta

Tre-Pro er en engrosplanteskole i Småland på Frosta. Vi produserer trær i alle størrelser som leveres til entreprenører, anleggsgartnere og hagesentre.

Produkter

Trær, Busker, Stauder, & grønne tak med tilhørende utstyr for etablering av dette i grøntanlegg.

Våre tresorter

Hos oss i Tre-Pro AS er det naturlig nok trær som står i høysetet, og det har det vært siden 1996. Vi bruker langtidsgjødsel på alle trær.

Vi har et bredt sortiment av trær som kan brukes over hele landet, og har lang erfaring med å sende og pakke trær på en forsvarlig måte slik at du, som kunde, skal bli fornøyd. For større prosjekt er vi totalleverandør av Store trær, juniortre, prydbusker, hekkplanter, slyngplanter, rhododendron, frukttrær, vintergrønt, bærplanter, roser og stauder. Vi leverer også vanningsposer og oppbindingsutstyr..

Herdighetssoner / Klimasoner

Herdighetssoner er noe du bør ta hensyn til når du planter. I Norge har vi åtte soner, rangert fra H1 til H8. Om planten/treet som skal plantes er i sone H8 kan det plantes i alle soner, mens et tre i H4 kan plantes i sonene H1 til H4. Disse sonene er selvfølgelig ikke satt i stein, man kan for eksempel få et tre i sone H4 til å overleve i H5 om plassen det plantes på ikke er av de mest utsatte. Herdighetssonene er derfor mer en indikasjon på hva de forskjellige plantene tåler. Les mer om klimasoner.

Ansatte

Knut

Knut

Gartnertekniker

Tlf: 904 00 192
Mail: Post@tre-pro.no

Øyvind

Øyvind

Anleggsgartnermester

Tlf: 936 44 313
Mail : Post@tre-pro.no

Greta

Greta

Gartner & blomsterdekoratør

Tlf: 977 73 065
Mail: Post@tre-pro.no

Ernesta Makaryté

Ernesta Makaryté

Sesongarbeider

Terje Buan

Terje Buan

Gartner

Laimonas Stanislavaitis

Laimonas Stanislavaitis

Sesongarbeider

Kontakt oss:

Adresse: Storlimyr, 7633 Frosta
Telefon: 904 00 192
Epost: post@tre-pro.no